I can not fail, if I trust in the wisdom that created me.

 

Personal Training

 

Of u nu individueel sporter, teamsporter of beroepssporter bent; niemand is gelijk. Ieder mens is uniek en heeft andere doelen. Daarom is het eigenlijk logisch dat bij elk persoon een andere manier van sporten hoort. Een personal trainer begeleid u hierin. Met aandacht voor u als persoon en uw gewenste resultaten. Of dat nou afvallen, spierversteviging of conditieverbetering is.

Maar mijn filosofie gaat hierin nog een stapje verder. U werkt niet alleen aan het gewenste sportresultaat, maar u wordt ook mentaal begeleid. Ik wil u bijvoorbeeld laten inzien dat een positief zelfbeeld, u die extra kracht geeft om uw levensstijl echt te veranderen en dat ook vol te houden.

Bij mij staat voorop dat bewegen leuk mag zijn,.geen verplichting om kilo’s af te vallen. Daarom ga ik samen met u op zoek naar een passend trainingstraject en een bewegingsvorm die goed bij u past - of dat nou krachttraining, hardlopen of yoga is. Dat is mogelijk doordat ik u desgewenst in contact kan brengen met een groot netwerk van gepassioneerde professionals waar ik over beschik.

De combinatie van personal training en mental coaching maakt een trainingsprogramma bij mij tot een persoonlijk leerproces, op weg naar een fit en gebalanceerd leven!